Actie!

 

Google Apps

Wat velen niet weten is dat google een pakket van online diensten aanbied speciaal voor bedrijven. Een professionele ondersteuning van deze dienst kost u normaal 50€ per jaar per gebruiker. U dient echter niet hiermee te beginnen. Er is namelijk een gratis versie beschikbaar die u later gemakkelijk kan overzetten naar een professionele versie.
Om te beginnen een overzicht wat google apps voor u kan betekenen.

Website

Uw eigen website is onontbeerlijk tegenwoordig. Al was het maar om informatie en contact gegevens te geven over u bedrijf. Google apps bied u een mogelijkheid om een website op te zetten dat u ook volledig kan beheren. Dus bent u niet afhankelijk van derde om u site up-to-date te houden.

Mail

Email is tegenwoordig het belangrijkste communicatiemiddel voor een modern bedrijf. Daarom is het belangrijk dat u een gepast mailsysteem hebt met mail adressen op u bedrijf zoals uwnaam@uwbedrijf.be. Gmail kan u dit allemaal bieden en wij zorgen ervoor dat al u oude mails over gezet worden naar het online gmail systeem.

Kalender

Een kalender systeem is onontbeerlijk voor elk bedrijf. Met google kalender kan u meerdere prive kalenders opzetten voor u en u collega's. Gezamelijke kalenders en openbare kalenders. 

Documenten

Al u documenten online beheren waaronder text documenten (zoals word), spreadsheets (zoals excel), pdf documenten, presentaties, enz...
U kan deze documenten delen met meerdere personen en gezamelijk aan deze werken. Mogelijkheid om deze documenten openbaar te maken, op uw site te plaatsen, met email te versturen, enz... 


Al deze diensten zijn wel degelijk gratis ter beschikking maar het probleem is dat men een degelijke kennis nodig heeft om google apps op te zetten voor u bedrijf. DDC-Soft heeft deze kennis en wij bieden u de opzet van al deze diensten aan voor een betaalbare prijs.

Indien u interesse heeft dan komen wij graag eens langs om jullie meer uitleg te verschaffen.

Neem contact op of laat uw gegevens achter...


Comments